ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πρίν λίγο καιρό είχαμε βάλει την ανακοίνωση της μαρσέιγ που τάσσονταν υπέρ της μετακίνησης των οπαδών τους για ένα παχνίδι.Δείτε και τη συνέχεια παρακάτω.Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να δούμε το πως κάποιοι πολεμάνε για τις μετακινήσεις τους.
Εμείς έχουμε κάνει τις δικές μας κινήσεις επι του θέματος.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το δικαίωμα να ταξιδέψουν στο Παρίσι και να παρακολουθήσουν οργανωμένα το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν επανέκτησαν μετά από κερδισμένη μάχη οι οπαδοί της Μαρσέιγ.

Αρχικά μετά από σχετική απόφαση της γαλλικής λίγκας είχε απαγορευτεί για λόγους ασφαλείας η μετακίνηση στην πρωτεύουσα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ωστόσο οι σύνδεσμοι της Ολιμπίκ προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια και πέτυχαν την αναστολή της συγκεκριμένης απόφασης.

Μετά από την ακροαματική διαδικασία, οι δικαστές έκριναν πως "υπήρχε σοβαρή αμφιβολία για τη νομιμότητα της απόφασης" και δικαίωσε τους Μασσαλούς που ετοιμάζουν πλέον βαλίτσες για την αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Ο δικηγόρος Ολιβιέ Γκριμάλντι, ο οποίος εκπροσώπησε τους οπαδούς της Μαρσέιγ, σημείωσε πως "όλες οι πλευρές είναι χαρούμενες με τη συγκεκριμένη απόφαση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου