ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Το να δηλώνεις οπαδός είναι το εύκολο κομμάτι.Το να είσαι είναι το δύσκολο.
Χρειάζετε να κάνεις πολλές θυσίες στη ζωή σου για τα πιστεύω σου και τα ιδανικά σου.Θα δώσεις μάχες,θα χάσεις ,θα κερδίσεις αλλά όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα πάντα θα υπάρχει κάτι να σε γεμίζει με περηφάνια.Είναι η μαγεία που σου περνάει σαν ρεύμα στο αίμα και που δε σε αφήνει ποτέ να γονατίσεις και πάντα θα σκέκεσε εκεί μέχρι τέλους.Είναι ο τρόπος που μαθαίνεις να ζείς δίπλα σε αυτό.Δίνεις και εσύ τον δικό σου αγώνα με πολλούς τρόπους.Δε σε ενδιαφέρει να βγαίνεις πάντα νικητής αρκεί να ξέρεις πως εσύ σαν πιστός στρατιώτης έκανες το καθήκον σου.
Ποιός απο όλους εμάς δεν έχει κάνει μια θυσία?Δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει βάλει έστω μια φορά στην άκρη είτε τη γκόμενα,είτε την οικογένεια,είτε τη δουλειά του και πόσα άλλα.
Οι οπαδοί στις μέρες μας, είναι απο τα μόνα κομμάτια αυτής της κοινωνίας που συνεχίζουν να έχουν τα δικά τους πιστεύω.Ίσως αν το ψάξουμε περισότερο να είναι τελικά και η αιτία που έχουμε φτάσει η λέξη οπαδός για κάποιους να είναι συνώνυμη με το εγκληματίας.
Είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και στη κοινωνία που ζούμε.Με δικούς του κανόνες και τρόπο ζωής.Μιλάμε για μια μικρή κοινωνία που δε περιλαμβάνει όπως πολλοί θέλουν να περνάνε ,εγκληματίες...Το να είσαι οπαδός δεν είναι έγκλημα ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...Αυτή είναι η αλήθεια στη χώρα μας...
Έίναι μια τεράστια συζήτηση το τι εστί οπαδός και δε μπορεί να αναλυθεί σε 10 σειρές.
Αυτό κάνει όλους εμάς να ξεχωρίζουμε από το σωρό που μαζεύετε στα γήπεδα πλέον.
Εμείς ως πιστοί στρατιώτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχουμε αποδείξει εδώ και χρόνια πως λέξεις όπως,θυσία και προσήλωση είναι καθημερινότητα μας και πώς για το Θεό που εμείς πιστεύουμε θα δώσουμε και τη ζωή μας αν χρειαστεί.
Ίσως ομως το οπαδός και οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να είναι κάτι διαφορετικό απο μόνο του....!!ίσως να είναι και άδικο να συγκριθούμε με τον οποιοδήποτε!Γιατί εμείς διαφέρουμε και αυτό κάνει πολλούς να τους πονάει...!!!

υ.γ.1 ΘΡΥΛΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου